I titulluar ’15 plazhet më të mira në Shqipëri-Guida 2019′, artikulli pasqyron plot 15 plazhet tona, duke nisur që nga Dhërmiu, Borshi, Pulëbardha, Lukova, Ksamili, Rana e Hedhun etj. E më tej në artikull pamjet përkatëse të secilit prej plazheve, janë të shoqëruara edhe me përshkrimet karakteristike për secilin prej tyre./Shqipëriaime

Më poshtë iu njohim dhe sesi ‘Swedish Nomad’ i ka pasqyruar bukuritë mahnitëse të Shqipërisë:/Shqipëriaime

GJIPE BEACH

GRAMA BAY

DHERMI BEACH

DRYMADES

LIVADHI BEACH

BORSH

LUKOVA BEACH

PULEBARDHA BEACH

MANGO BEACH

MIRROR BEACH

KSAMIL

PALASA BEACH

DURRËS

JALË BEACH

RANA E HEDHUN