Gjiri Shen Janit. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Shen Janit. Gadishulli Karaburunit.

Fotografi Fation Plaku ka realizuar një fotoalbum të plazheve të virgjëra dhe më të bukura të Shqipërisë.

Pjesa më e madhe e tyre ndodhen në Gadishullin e Karaburunit, por edhe në pjesën Perëndimore të Shqipërisë. Këto bukuri të rralla dhe të pashkelura vijnë në këtë album që do ta ndiqni më poshtë.

Gjiri Skaloma Beget. Gadishulli Karaburunit
Gjiri Skaloma Beget. Gadishulli Karaburunit
Gjiri Ariut ( Brisanit ) Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Ariut ( Brisanit ) Gadishulli Karaburunit.
Shpella Dafines. Gadishulli Karaburunit
Shpella Dafines. Gadishulli Karaburunit
Gjiri Ariut ( Brisanit ) Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Ariut ( Brisanit ) Gadishulli Karaburunit.
Secred Paradise Cave. Karaburun.
Secred Paradise Cave. Karaburun.
Gjiri Shen Andreut. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Shen Andreut. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Dafines. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Dafines. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Grames. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Grames. Gadishulli Karaburunit.
Plazhi Kakomese. Sarande
Plazhi Kakomese. Sarande
Gjiri Llovizit. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Llovizit. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Llovizit. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Llovizit. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Nexhajve. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Nexhajve. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Shen Andreut. Gadishulli Karaburunit
Gjiri Shen Andreut. Gadishulli Karaburunit
Gjiri Shen Janit. Gadishulli Karaburunit.
Gjiri Shen Janit. Gadishulli Karaburunit.
Ishulli Maligradit. Parku Kombetar i Liqenit te Prespes.
Ishulli Maligradit. Parku Kombetar i Liqenit te Prespes.
Ishulli Maligradit. Parku Kombetar i Liqenit te Prespes.
Ishulli Maligradit. Parku Kombetar i Liqenit te Prespes.
Ishulli Tongos. Konispol.
Ishulli Tongos. Konispol.
Plazhet e Kalase se Turres. Kavaje.
Plazhet e Kalase se Turres. Kavaje.
Kepi Stillos
Kepi Stillos
Plazhet e Kalase se Turres. Kavaje.
Plazhet e Kalase se Turres. Kavaje.
Plazhi Krorzes. Sarande
Plazhi Krorzes. Sarande
Plazhi Krorzes. Sarande.
Plazhi Krorzes. Sarande.
Rana Hedhun. Shengjin
Rana Hedhun. Shengjin

/Njekomb.com