Nga Kastriot Dervishi

Në vijim, këto janë emrat e shkollave në prefekturat e Korçës, Shkodrës, Tiranës, Dibrës, Vlorës, Prizrenit, Prishtinës dhe Pejës. Te emrat e patriotëve, poetëve, shkrimtarëve dhe dijetarëve, bie në sy liceu i Tiranës që sot mban emrin “Qemal Stafa”, ka mbajtur emrin e Naim Frashërit.

Burimi: 55news.al