Sot 25 vjet nga ngjarja me e rendësishme për shqiptarët, ajo e shpërthimit të ambasadave. Flasin protagonistë të atyre diteve vendimtare që nënshkruan lirinë e Shqipërisë. Detaje nga orët e vështira të mijra qytetarëve qe u strehuan në ambasadat e perëndimit për dy javë dhe qe i dhanë një goditje përfundimtare regjimit komunist. Mimoza Picari sjell dëshmi historike. /Oranews