Ky fëmijë vetëm 7 vjeç quhet Nikoll Prendi.

Ai jeton bashkë me familjen në fshatin Balldre të Lezhës.

Fishta do ndihej krenar për të.

Dhe jo vetëm ai.

Nikolla reciton 2800 vargje të At Gjergj Fishtës, pa u ndalur.

Burimi: www.gazetadita.al