Jemi në atmosferë festash. Me siguri pema e Krishtlindjes në shtëpinë tuaj prej ditësh ka nisur të vezullojë dekoruar me poçat me ngjyra, e ndërsa prisni që të merrni ditët e pushimeve në kalendarin  e fundvitit, kjo është periudha perfekte për t’u strukur nën batanijen e ngrohtë dhe për të parë filmat e preferuar.

Nëse këto filma do të jenë me temë Krishtilndjesh me siguri gjendja festive në humorin tuaj do të jetë tashmë e plotësuar.

Më poshtë ju rendisim 9 filma të përshtatshëm për periudhën më të bukur të vitit!

A Very Merry Mix-Up (2013)

A Very Merry Mix-Up – Image Google

Last Christmas (2019)

The Man Who Invented Christmas (2017)

THE MAN WHO INVENTED CHRISTMAS – Image Youtube

The Christmas Chronicles (2018)

The Christmas Chronicles – Image Netflix

Nativity! (2009)

Nativity – Image Imdb

Frozen II (2019)

Frozen – Image Disney

Bridget Jones’s Baby (2016)

Bridget Jones’s Baby – Image Imdb

The Princess Switch (2018)

The Princess Switch – Image Youtube

Shikim të këndshëm!

The Knight Before Christmas (2019) – Image Imdb

Burimi: BotaSot.info