Material i publikuar nga studiuesi dhe gazetari Gjergj Marku

Materiai i mbledhur nga arkivat, studiuesi Nikoll Loka

Administrata shtetërore e Nënprefekturës Mirditë, viti 1940!….

(Po sjellim emra te personelit te Nënprefekturës së Mirditës, viti 1940, shoqeruar dhe me disa foto rreth atyre viteve nga postkomanda, shtepi, kisha etj. Po ashtu dhe emra te personelit nga komunat)

Per nenprefekturen Mirdite:
-Tefë Jakova, Nënprefekt
-Abdullah Hoxha, sekretar
-Frrok Sherri, shërbëtor

Personeli i komunës Shpal:
-Gjin Përgega, kryetar i Komunës Qendër
-Çesk Serreqi, sekretar
-Zef Skana, polic
-Frrok Pjetri, shërbëtor

Personeli i komunës Spaç:
-Preng Gjomarkaj, kryetar
-Nikoll Dedaj, sekretar
-Zef Shala, polic
-Frrok Deda, shërbëtor

Personeli i komunës Simon:
-Zef Shkurti, kryetar
-Pjetër Gjoka, sekretar
-Mark Prenga, polic
-Zef Gjoka, shërbëtor

Personeli i komunës Dibërr:
-Ali Mehqemeja, kryetar
-Zehni Mersini, sekretar
–Gjin Mark, Gjini polic
Bibë Lleshi, shërbëtor

Personeli i komunës Fanë:
-Suhbi Sulo kryetar
-Muhamet Shënapremtja, sekretar
-Preng Gega, polic
-Ndue Nikolla, shërbëtor

Personeli i komunës Perlat:
-Pjetër Lleshi, kryetar
-Anton Shllaku, sekretar
-Llesh Lleshaj, polic
-Kolë Picaku, shërbëtor

Personeli i komunës Selitë:
-Jovel Sinaeri, kryetar
-Zef Prelë Shala, sekretar
-Pjetër Menaj, polic
-Maksut Cura, shërbëtor

Personeli i komunës Baz:
-Spiro Xhufka, kryetar
-Skënder Selenica, sekretar
-Llesh Rica, polic
-Bajram Daçi, shërbëtor

(Materiai i mbledhur nga arkivat, studiuesi Nikoll Loka)/Naishtedikur.info