Ne jeten tone s’eshte cudi
qe nates heshtjen ja rembejme
permbi projekte rri nje drite
mbi fleten e bardhe nis nje poem

Dhe nata iken dal nga dal
troket ne atdhe nje dite e bardhe
ashtu si djelli permbi det
ashtu si lulja permbi dege

ashtu dhe njerzit jetes tone
i japin jete !

Ref : Mirse vjen mirse vjen
ti agim qe kalteron
ne cdo ore dhe minute
koha gdhend portretin tone

Mirse vjen mirse vjen
dite e re ne vendin tim
eja shok eja vella
te zgjoj diten hapi yne

Ne jeten tone s’eshte cudi
qe nates heshtjen ja rembejme
permbi projekte rri nje drite
mbi fleten e bardhe nis nje poem

Dhe nata iken dal nga dal
troket ne atdhe nje dite e bardhe
ashtu si lumi rjedh reke
ashtu si vala behet drite

ashtu dhe njerzit netet shpesh
i kthejne ne dite

ref ” Mirse vjen mirse vjen
ti agim qe kalteron
ne c’do ore e minute
koha gdhend portretin tone

Mirse vjen mirse vjen
dite e re ne vendin tim
eja shok eja vella
te zgjoj diten hapi yne