Emri i tij është shënuar me gërma të arta në panteonin e artistëve shqiptarë. Rolet e tij janë të pashlyeshme. Kushdo kur dëgjon emrin Robert Ndrenika  ndalet dhe e nderon. Siç edhe e kemi parë, Ndrenika nuk ka pasuri materiale dhe vazhdon të ketë në shtëpinë e tij një televizor të modelit të vjetër por e ka një pasuri, për të cilën është shprehur në një mesazh në rrjetin social.

Ndrenika ka publikuar një foto me këngëtarin dhe kantautorin e njohur Sidrit Bejleri për të cilin shkruan se është një nga pasuritë e jetës së tij.  “Miq pa dyshim… Kam miq të shumtë të vjetër e të rinj në moshë. Është një nga pasuritë e jetës sime”, shkruan Ndrenika.

Konica.al