Ema Ndoja
Ema Ndoja

Ema Ndoja është aktore shqiptare.

Ka lindur në 27 mars të vitit 1968 në qytetin e Shkodrës. Ajo ka realizuar një sërë rolesh si në teatër ashtu edhe në kinematografi.

Në vitin 1986 ishte prezantuese e Festivalit të 25-të të Këngës në RTSH.

Filmografia

Fletë të bardha (Film TV) – 1990 – Ana Perlati

Balada e Kurbinit – 1989 – Donika

Pranvera s’erdhi vetëm – 1988 – Balerina

Vrasje në gjueti -1987 – Linda

Guri i besës – 1986 – Mirketa

Në prag të jetës – 1985 – Rina

Barbie Raperonzola – 2002 – Godhel