Kohe me pare kur fshataret shkonin ne mulli per te bluajtur grurin …duhet te mbanin rradhe ….Ishte njeri qe e mbante veten per te forte …dhe sa here vinte per te bluajtur grurin

..ja hiqte thesin atij qe po bluante grurin ,dhe vinte te vetin …fshataret nuk e pengonin se sdonin te perziheshin me te se ishte njeri qe vetem grindej dhe krijonte sherre …

Nje dite ky i forti mori thesin ne krah dhe i tha gruas se vet ,.. erdha nuk vonohem se mua me leshojn rradhen te gjithe …Kur shkoi ne mulli ,ai qe po bluante miellin nuk e la ..

Ky trimi …deshte tja hiqte me force …po ky tjtri e rrahu keq …Kur u kthye ne shtepi i tha gruaja … po ti je i forte …pse u vonove? …

Eh paska me te forte se mua moj grua i tha ..