Ti loz e qesh me mua
Si nje femije
Ti ndez ne zemren time
Nje zjarr te ri

Nje zjarr te thelle
Qe shpirtin ma shqeteson
Ç’ke vashe qe me ngacmon

Vjen e ien plot lajka ke
Moj e bukura çapene je
Me shikime e fjale mos me mundo
Thuaj me do apo s’me do

Me syte qe shelqejne
Ti me shikon
O sa shikime te embla
Ti me dergon

Nje nate te mos me shohesh
Dhe me erkon
Sikur me dashuron

Dite e nate prane meje qendron
Te te puth ti kurre s’me lejon
Me shikime e fjale mos me mundo
Thuaj me do apo s’me do

Thuaj me do apo s’me do
Thuaj me do apo s’me do
Thuaj me do apo s’me do
Te dua, po mos trego