Nga Luan Shabani

Anijet Tregtare Shqiptare deri 1990. Per te patur njohuri dhe kujtese se si kane qene anijet e Flotes Shqiptare perpara 1990.Respekt per te gjithe ata detar qe sherbyen ne ato anije per mbi 50 vjet.

Anija “Korabi”

Anijet e serise B-500 , Apollonia, Lezha, Tomori, Lukova, Kap. Ahmet Luli, Kanina

maket Arberia

Maketi anijes VLORA

Anija “VLORA”

Anija “TIRANA”

Anija avollore “DURRESI”

Anija avullore “DAJTI”

Maketi anijes “LIRIA”

Anija avullore “LIRIA”

Anija avullore “PARTIZANI”

Anija avullore “PARTIZANI”

Maketi anijes “SKENDERBEU”

Anija “SKENDERBEU”

Maketi anijes “GJIROKASTRA”

Anija “GJIROKASTRA”

Anija “TEUTA”

Maketi anijes “SARANDA”

Anija “SARANDA”

Gjashte Shkurti

Rinia

Maketi anijes “SAZANI”

Anija ” SAZANI”

Maketi anijes “LEZHA” , seria prodhim i Kantjerit Detar Durres B-500

Anija “Korabi”

Nga Luan Shabani/Naishtedikur.info