NUK ME DUHET MESHIRA JOTE
ME LER TE QET
DUKESH SIKUR VJEN
PREJ NJE TJETER BOTE
PREJ TJETER PLANET

EEEEEEEEEE

JAM NJE VAJZ
ME ZERIN TIM TREGOJ
DASHURIN
QE MUA ME MUNDOI


TE RRETHOVA
ME ZEMREN NE CDO FJALE
TE BESOVA
ME EMRIN TEND

JETOVA GJATE
AH SA SHUME JETOVA
KUR SME DESHE
I KTHEVA STINET NE VJESHTE

CDO GJE TONEN
E VYSHKA NE NJE CAST
SHPIRTIN TIM
E NGRITA LART NE QIELL

DHE E NDJEVA
SE KAM VEC NJE JETE

TE RRETHOVA
ME ZEMREN NE CDO FJALE
TE BESOVA
ME EMRIN TEND

JETOVA GJATE
AH SA SHUME JETOVA
KUR SME DESHE
I KTHEVA STINET NE VJESHTE

CDO GJE TONEN
E VYSHKA NE NJE CAST
SHPIRTIN TIM
E NGRITA LART NE QIELL

DHE E NDJEVA
SE KAM VEC NJE JETE

JO JO OOOOO
DASHURIN
CDO NJERI SE PRANON
JOOOOOOOOO

UNE NUK TE DUA
TI ME ZHGENJEVE

MBETI PERSE
A NE KTE BOTE
TI SHUME I VOGEL
NUK DI PSE JE