Dashurine e pare kush nuk e provoi?!
Dhimbjen qe la pas,kush nuk e kendoi,e kendoi,e kendoi

Ku shkuan fjalet qe mi thoshnje me aq zjarr?
Ku shkuan lulet qe m’i sillje plot me vese?
Ku fluturoi dashuria jone e pare?
Ku shkoi motivi qe me zgjonte cdo mengjes?

Nje kenge e vetme jo nuk eshte rinia
Po vec nje dhimbje kam dhe do ta them
Se nje prej kengeve eshte dhe dashuria
Dhe kenga ka nje strofe,por ka dhe nje refren

(refreni,2 here)
Jo, une s’e besoj, ta kem te lehte qe ta mohoj
Kur dashurine e pare, jo nuk e harroj
Mos me thuaj s’me kujton, asnjeri s’do ta besoj
Diku ne enderra do t’vij vete te takoj

Ku shkuan fjalet qe mi thoshnje me aq zjarr?
Ku shkuan lulet qe m’i sillje plot me vese?
Ku fluturoi dashuria jone e pare?
Ku shkoi motivi qe me zgjonte cdo mengjes?

Nje kenge e vetme jo nuk eshte rinia
Po vec nje dhimbje kam dhe do ta them
Se nje prej kengeve eshte dhe dashuria
Dhe kenga ka nje strofe,por ka dhe nje refren

Refreni,2 here

Dashurine e pare kush nuk e provoi?!
Dhimbjen qe la pas,kush nuk e kendoi,e kendoi,e kendoi,e kendoi,e kendoi