Teksti Gjoke Beci, Muzika David Tukiqi, Kenduar ne festivalin e 26, ka marre çmim te trete.

Kur une them nje fjale te mecur
shoqet thone ti je e vogel
sa cudi se drapri gruri
per te vogel nuk me njohin

Kemi qeshur dhe kenduar
me kokra gruri si flori ne duar

Pranvera ne zerin tona
zjarre lulesh ndezi
shakate qe kemi bere
o culi gure, lume o ujevare si deshi

Nje cast mendova mendova nuserine
por shoqet cdo te thone
me mire jo mos ta dine

Me ngasin dhe thone ti je e vogel
sa cudi se drapri gruri
per te vogel nuk me njohin

Jo mor jo se dhe syte
te vegjel ndoshta ngjajne
porse thelle brenda tyre
gjith kete qjell te kalter mbajne