Në kulmin e debatit, të prishet apo jo godina e teatrit, botohet kjo foto e kolektivit te Teatrit Kombetar,  40 vite më parë…Ajo godinë dikur mbante kolosët e teatrit, të papërsëritshmit…

Rreshti parë…Nga e majta në të djathtë…
Violeta Manushi,Pjetër Gjoka, Vaska Aristidhi, pastaj vijnë Piro Mani, Marie Logoreci,Naim Frashëri,Besa Imami,Gjon Karma,Behije Levonja.

Sipër nga e majta në të djathtë..
Margarita Xhepa,Marika Kallamata,Gjergj Vlashi,Ferial Alibali, janë dy që nuk i njoh, pas tyre Mimika Luca,Qenan Toro, Ilia Shyti ….

Rreshti tretë nga e majta…
Pavlina Mani, Xhemil Tagani,Fatos Haxhiraj, i biri Pjetër Gjokës, Roland Trebicka, sipër tyre shquaj Pandi Sikun,Bujar Lakon dhe Agim Qirjaqin, diku në rreshtin e fundit dhe Sheri Mitën…mirënjohje….!

ps/ e njoha ai ne krah te Ferial Alibalit eshte dramaturgu Loni Papa qe u be i njohur me “Cuca e Maleve”…

Burimi: 55News.al