Me dashamirësit e artit nuk ështe vetëm lidhja nëpërmjet filmit dhe sugjerimeve që japin, ata të duan intesivisht, pa ndërprerje dhe asnjeherë nuk të pyesin “si je”, por “çfarë do të bësh?”. Filmat e mij po shihen përsëri, pas një periudhe të shkurtër heshtje.

Kaq kisha hall sa të fillonin të rishfaqeshin. Sa herë që lodhesha filloja që të qëmdisja. Kur ndjehesha shumë e lodhur më shkonte në mend që ta leja punën, por gjithmonë në ato momente filloja të qëndisja dhe qetësohesha.

Xh.Keko

Burimi: Aktoret Shqiptare