Teksti
Mirmengjes dashni
Nise diten ti
Pse sot po ndryshon
Dhe po me harron

Mua vet me the
Bota ime je
Ndoshta nuk e di
Pse s’te rreh zemra
S’ke me ndjenja

Kur ti te jesh pa mu, pa mu, pa mu
Kujt do ti thush te du te du te du
Kur ti te jesh pa mu, pa mu, pa mu
Kujt do ti thush te du te du te du

Dhe pse nuk do di
Sa me doje ti

Shpirti kur gabon vetes po ja bon
Mua vet me the bota ime je
Ndoshta nuk e di pse .
Ste rreh zemra
Ske me ndjenja

Kur ti te jesh pa mu, pa mu, pa mu
Kujt do ti thush te du te du te du
Kur ti te jesh pa mu, pa mu, pa mu
Kujt do ti thush te du te du te du

Kur ti te jesh pa mu, pa mu, pa mu
Kujt do ti thush te du te du te du
Kur ti te jesh pa mu, pa mu, pa mu
Kujt do ti thush te du te du te du