I shkela i shkela rruget 
ku kishe ecur ti 
I preka te tera 
te gjitha ckishe hedhur ti 

I keputa keputa gonxhet 
qe celin ne buzet e tua 
I preva te tera lulet 
qe kishte prehri yt 

Dashuria jo nuk do 
Fjale pa kuptim 
Vec pak zjarr.pak zjarr kerkon 
Nga une dhe ti 

Yjet zogjte me kuptuan 
Dhe te gjithe me falen kengen 
E pameshirshme u tregove ti