Shqiptari, italiani dhe gjermani…

Keta te tre kishin vendosur qe te zhvillonin nje konkurs.
Konkursi ishte ky:
Sejcilin prej tyre do ta fusnin ne dhome me nje mace, dhe kush do te bente me shume kotele !
I pari futet gjermani.

Pas nje ore del me macen e cila kishte bere 5 kotele te vogla !
I dyti futet italiani.
Pas nje ore e gjysem del edhe italiani me macen e cila kishte bere 7 kotele te vogla !
Dhe ja i vjen radha per tu futur shqiptari.

Ky vonohet me shume se dy te paret, dhe kur del macja kishte vetem 2 kotele !
Po c’fare ben keshtu more shqiptar?
Ti u vonove me shume se keta te dy, dhe vetem dy kotele,
si eshte e mundur?
Shqiptari :- Po mua ma kishin veve macok

Polici dhe bariu…

Nje polic, te cilit i bie rruga njehere per te kaluar nga nje fshat,
shikon nje bari i cili ishte me dele.
Polici per te tregua veten qe ishte i zgjuar, fshihet pas nje guri, dhe pasi i numeron re gjithe delet e bariut, del dhe takon bariun.
Ne bisede e siper, polici i thote bariut:

Polici :- o bari, cfare me jep po e gjeta se sa dele ke ti ne kete kope !
Bariu :- po e gjete do te te fal nje dele ta marresh pa asnje lek!
Polici :- ti ke gjithsej 102 koke dele…
Bariu :- sa fusim bast qe ti je polic?
Polici :- nga e kupton ti o bari?
Bariu :- sepse ti i ke numeruar delet sebashku me dy qente…!!!

CIA, KGB & SHISH…

Do te zhvillohej nje konkurs, ndermjet ketyre te trejave.
Konkursi ishte.
Do te leshohej nje lepur ne pylldhe do te futeshin me radhe keto tre skuadrat, dhe kush do te gjente lepurin me shpejt, do te shpallej fituese.

E leshojne lepurin, dhe futet CIA, ne kerkim, dhe ja pas pese minutash kthehen me lepur ne dore.
E leshojne perseri, dhe futet KGB, ne kerkim, dhe ja edhe kjo pas dhjete minutash, kthehet me lepurin ne dore.

Tani radha i kishte ardhur, SHISH-it.
E leshojne perseri lepurin, dhe futet SHISH-i ne kerkim.
Nje ore, dy ore, tre, kater pese… nje dite dy dite tre dite, dhe nuk po dilnin fare!
Tani thone keta te CIA-s dhe te KGB-se, te futemi njehere ne pyll ete shikojme se c’fare po bejne keta te SHISH-it, dhe futen.

Kur ja, pa bere as edhe 100 m, shohin keta te SHISH-it, te cilet kishin kapur nje ujk, e kishin varur me koke poshte, dhe qe i thonin. ” Po nuk na tregove, se ku eshte lepuri, do te te rrjepim te gjalle” !!!…

Nastradin kryetari

Nje dite nastradini thirri gjithe kryetaret e shqiperise ne nje kuvend dhe i tha:
-E dini per cfare iu kam thirre?
-jooooooo-thane kryetaret
-e mire e leme per neser kuvendin.

Kryetaret thane me vete i themi nastradinit poooooo.Te nesermen nastradini i thirri prape dhe u tha:
-E dini pse iu kam thirre?
-pooooo

-epo mire meqe e ditkeni po iki
Thane me vete kryetaret themi ca poooo ca jooooo.Edhe keto duke thene:
-pojopojopojopojopo
-epo mire ata qe dine tia thone atyre qe se dine……

/Naishtedikur.info