S’e kam të lehtë të të kujtoj unë tani
Ato vite që kanë mbetur larg
Çdo gur i rrugës fjalët tona i di
Si munde vallë ti kesh harruar

Por zemra nuk të fal,thotë mos harro
Ishe ti që shkele dashurinë
Mos mendo se bashkë me ty jo,jo
Humba unë dhe lumturinë

Ti zemrën time nuk e njohe dot
Ajo kurrë nuk e pranon vetminë
Unë ndjenjës tënde s’mund ti bëhesha rob
Njeriu s’rron në jetë për një dashuri

REF. 2x:
Lumturia që të jetë e vërtetë
S’krijohet veç me ty dhe mua
Me mijëra zemra bashkë kërkon ajo
Dhe smundet t’jetoj kurrë nje dashuri

Që veç për vete ka lulezuar
Pa botën brenda saj nuk jeton dot

Ti zemrën time nuk e njohe dot,jo
Ajo kurre nuk e pranon vetmine
Unë ndjenjës tënde s’mund ti bëhesha rob
Njeriu s’rron në jetë për një dashuri

REF. 2x:
Lumturia që të jetë e vërtetë
S’krijohet veç me ty dhe mua
Me mijëra zemra bashkë kërkon ajo
Dhe smundet t’jetoj kurrë nje dashuri

Që veç për vete ka lulezuar
Pa botën brenda saj nuk jeton dot

Jo,jo nuk jeton dot
Jo,jo nuk jeton dot