Bëni kujdes prej këti mashtrusit që po mashtron shumë njerëz përmes internetit.
Janë një grup që po hapin profile të rreme dhe po mundohen ti mashtrojnë popullin në shumë menyra të ndryshme.

1. Këta persona do ju shkruajn në mesenxher të facebook dhe do ju kërkojnë tju shkruani në email që ti jepni disa të dhëna tuajat personale më preteksitn që dikush nga të afermit tuaj ka ndrruar jetë dhe ka lënë pasuri të madhe pas dhe që ju ta trashigoni këtë pasuri!

2. Këta persona ju dergojnë LINK për të jau marrë profilin tuaj dhe për ta keqperdorur për ti mashtruar shoket tuaj duke pretenduar se jeni ju!

SHPËRNDAJE SA ME SHUME KËTË LAJM!