Shkon nje cun, ne berberhone dhe pyet berberi.
– Sa duhet me prit per i te qethme?
-2 ore i thote berberi se kom njerez.
mas nja dy ditesh prap ky cuni
-Sa duhet me prit?
-Nja 3 ore i thot berberi, se jom plot me njerez.

Nja dy dite me vone prap ai cuni marifetin,
-Sa duhet te pres?
-Nja i ore e gjysem i thote berberi.
Iken ai cuni prap. Berberi i kishte hyp kureshtja dhe i thote ndihmsit te vet.
-Ik e gjemoje ate cunin e me thuj ku shko ai kur pret.
Kthehet ndihmesi mas nja gjys ore duke qesh mq te madhe.

-Ho i thote berberi, ku shkoi ai. Ndihmesi vazhdonte te qeshte me lot. Ore do me thuash apo jo i thote berberi.
Ndihmesi fshiu lotet me mengen e kemishes dhe i tha.
-Ke shpia jote.