Nga Beqir Sina

Aktori i mirënjohur shqiptar, Blerim Destani duket se po arrin majat në karrierën e tij, me pjesëmarrjen në filmin “The Poison Rose” being filmed in Savannah.

NEW YORK CITY : Po shfaqet në kinematë amerikane filmi “The Poison Rose” (Trëndafili i helmit), një dramë me temë krimi që ka bashkuar bashkë në rolet kryesore aktorët John Travolta dhe Morgan Freeman.

Spektatorët shqiptaro-amerikanë kanë mundësi të shohin në të edhe aktorin tashmë të afirmuar shqiptar Blerim Destani që në këtë film luan rolin e Lorenzo Rodriquez.

Prej kohësh qarkullon një fotografi nga xhirimet e filmit që tregon një skenë ku Destani është i ulur në tavolinën e bixhozit mes Travoltës dhe Freemanit, një shans që pak aktorëve u është dhënë në jetë.

Filmi ka në qendër të tij personazhin e një dedektivi veteran, në Los Angeles, të zhuritur nga jeta që kthehet për të zgjidhur një mister në qytezën e tij të lindjes në Texas.

Me regjizor George Gallo, filmi shquhet edhe për rikthimin në ekranet e kinemave të aktorit Brendan Fraser, rolet e të cilit kanë qenë shumë më të rralla dhe në hije që prej suksesit të madhe me filmin “Mummy” (Mumja).

Destani, i cili ka lindur në Gjermani dhe është rritur në Maqedoni, vjen nga një familje e njohur shqiptare. Pasi ka zbuluar që në moshë të hershme talentin e tij për aktrim ai ka luajtur tashmë në një numër filmash. Ai ka krijuar përvojë edhe në aspekte të tjera të kinematografisë, përfshi edhe si regjizor e producent.

Për ata që jetojnë në Nju Jork, filmin mund ta ndiqni në Cinema Village (22 E 12th St, New York, NY 10003), shkruan gazeta Illyria ne Nju Jork.

About The Poison Rose:

Inspired by classic film Noir the “The Poison Rose”, stars Carson Phillips, an ex-football star turned PI, who’s got a soft spot for a lady in distress. Like the classic tales spun by the masters, he takes on a routine missing person case which slowly reveals itself to be a complex interwoven web of crimes, suspects, and dead bodies. When he discovers his long-lost daughter, is the number one suspect, he races a ticking clock to save her, solve the murders, and uncover the town’s dirty secrets. The movie stars Morgan Freeman, John Travolta, and Forest Whitaker. Directed by George Gallo (Bad Boys) and written by Richard Salvatore (The Big Wedding).

This photo posted on Instagram by actor Blerim Destani shows a casino scene from the movie “The Poison Rose” being filmed in Savannah.

A new John Travolta-Morgan Freeman movie now being filmed in Savannah takes place in a casino, and behind-the-scenes photos posted on social media are giving fans a sneak peek.

“The Poison Rose” stars Travolta as a “down-on-his-luck PI who enjoys his share of drinking, smoking and gambling along with having a soft spot for a lady in distress,” according to Variety magazine.

Freeman, who has been defending himself recently after CNN reported allegations of improper behavior on the sets of previous jobs, plays a crime boss in Galveston, Texas.

The flick takes place in 1978.

Filming started last week, and paparazzi were ready to photograph Freeman arriving on set for his first job since the allegations were published.

Also on June 1, the storied actor apparently celebrated his 81st birthday with the rest of the cast.

“Happy Bday to an awesome dad and human being! Thank you for being so incredible and inspiring to work with. We love you!” actress Kat Graham posted on Instagram with a photo of Freeman standing before a table of cakes and plates.

Graham plays Freeman’s daughter, Rose, in the movie.

Travolta is leaning against a door frame in the background in the photo.

Actor Blerim Destani posted a number of photos on Instagram showing the filming of a casino scene.

One was posted on a page verified by Instagram as his own. The others, posted Wednesday, are on an account for the “quntoqashoo” screen name.

The photos show Travolta, Freeman and others from the cast sitting around a poker table.

A casino scene is filmed in Savannah for the movie “The Poison Rose.” Blerim Destani INSTAGRAM

Actress Leni Rico, who plays a poker dealer named Mary Sue, shared the photos on her own Instagram page, also tagging actors Peter Stormare and Robert Patrick.

Stormare plays a character named Slide, and Patrick is Chief Walsh, according to IMDB.

There’s no sign of actor Brendan Fraser, reportedly cast as Dr. Miles Mitchell, the shady owner of the town’s sanitarium. Earlier reports in Variety indicated Forest Whitaker had been in talks for the role.

Travolta also has shared a behind-the-scenes photo on his Instagram page.

That photo shows his real-life daughter Ella Bleu Travolta on the set. She pays the daughter of Famke Janssen, Travolta’s on-screen love interest.

Watch crews blow up a car for ‘Gemini Man’ movie stunt filmed in a tiny Georgia town

Two Glennville, Ga., residents caught film crews staging a car explosion for a ‘Gemini Man’ movie stunt. The Hollywood film, which stars Will Smith, transformed the tiny Georgia town to fit its set. The movie is expected to hit theaters Oct. 4, 2019.By Ashley Jean Reese

‘Ant Man and the Wasp’ films in Savannah

Marvel Studios films a chase scene for the latest chapter in the “Ant Man” saga, “Ant Man and the Wasp” in downtown Savannah on Tuesday, Oct. 31. The scene featured doubles for stars Michael Douglas and Michelle Pfeiffer. The city itself was doubl

Nga Beqir Sina