“Carsi Hamam” ose “Hamami i Pazarit” në qendër të Elbasanit, thesar arkeologjik i pa shfrytezuar, dëshmi i një epoke të largët që la gjurmë të thella, të cilat sot nuk i shkelim. Elbasani kërkon  shkelqimin e humbur dhe kulturen e lashtë. Ky ambjent duhet te funksionoje jo thjeshte si muze, por si resurs publik per qytetin dhe qytetaret.

Nga Armida Plangarica

Opinion nga Armida Plangarica

Burimi: FAMILJET E MEDHA TE ELBASANIT