PAVLINA MANI – FILMOGRAFIA DHE ROLET E SAJ

0
Pavlina Mani (1948-). Aktore. Lindi ne Lushnje, me 13 nentor. Pas aktivizimit ne Levizjen Amatore dhe Estraden e qytetit, si...
Agim Qiriaqi

Agim Qirjaqi 1950-2010 – Biografia

0
Agim Qirjaqi ishte një aktor dhe regjisor shqiptar. U lind në Kolonjë në vitin 1950, dhe vdiq më 28 mars të vitit 2010. Karrierën si aktor e fillon...

Dhimitra Plasari 1952-2016

0
Dhimitra Plasari ka lindur më 20 gusht 1952 në Korçë. Aktore shqiptare e njohur në filmat "Dimri i Fundit" (1976), "Pylli i...
error: INFORMACION I RUAJTUR