Filma

Home Filma

Shkëlqim i përkohshëm – Përmbajtja dhe rolet

Shkëlqim i përkohshëm Jump to navigationJump to search Filmi "Shkëlqim i përkohshëm" prodhim i vitit 1988. Përmet, Tepelenë, Tiranë Regjia: Albert Xholi, Skenari:...

I mbani mend? 10 çiftet më të dashur nga filmat e vjetër shqiptarë

Komedia Pallati 176 është shfaqur në Tiranë në vitin 1986 dhe është më e dashura për shqiptarët e të gjithë...

Shoku ynë Tili

"Shoku ynë Tili" është një film shqiptar i prodhuar në Shqipëri në vitin 1981. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Qazim Kashari, Naum...
video

Treni niset në 7 pa pesë – Përmbajtja dhe rolet

Filmi "Treni niset në shtatë pa pesë " prodhim i vitit 1988. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Nexhat Tafa, Producent: Shqipëria e...
Aleko Prodani

Aleko Prodani (1942 – 2006)

Aleko Prodani (1942 - 2006), është një aktor shqiptar. Thonë se ëndrra e çdo aktori është të vdesë në skenë. Nëse...

Zonja nga qyteti – Përmbajtja dhe rolet

Zonja nga qyteti është një film komedi xhiruar në Shqipëri nga regjisori Piro Milkani i vitit 1976. Skenari: Ruzhdi Pulaha, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Agim Krajka. Përmbajtja: Vendimi i...

BATUTA NGA FILMI ZEVENDESI I GRAVE

Zëvendësi i grave është film kinematografik shqipetar, prodhim i vitit 1987. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Kastriot Mahilaj, Producent: Shqipëria e re...
video

Pylli i lirisë – Përmbajtja dhe rolet

Filmi "Pylli i lirisë" prodhim i vitit 1976. Regjisor : Gëzim Erebara. Skenari : Kico Blushi. Producent : Shqipëria e Re....
video

Qortimet e vjeshtës

Filmi "Qortimet e vjeshtës" prodhim i vitit 1981. Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Peçi Dado, K. Dhamo, Producent: Shqipëria e Re ,...
Ëndërr për një karrige

Ëndërr për një karrige – Përmbajtja dhe rolet

Filmi "Ëndërr për një karrige" prodhim i vitit 1984. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Gjikë Kurtiqi, Producent: Shqipëria e re , Muzika:...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR