fbpx

GALERI

Home GALERI

“KOSOVA ’98-99”, Fotografi që bëjnë historinë, për të mos e harruar atë

 Fotografinë artistike e dallon forma ose koncepti, pra një artist gjithmonë ka ngacmim estetik ose konceptual. Arti fotografik...

Saranda e fillim shekullit të kaluar

Fotografitë që po publikojmë janë dëshmi për këtë, pasi ato mbulojnë një hark kohor që zë fill në...

Pazari i Krujës, thesar historik – Nga Anjeza Bojku

Pazari i Krujës, thesar historik Sa herë që kam vajtur në shqipëri kam ndaluar në Krujë dhe jam...

Henri Fantin-Latour, ai që krijoi simfoni në pikturë nëpërmjet idilikës së luleve

Nga Albert Vataj Ai nuk pikturoi vetëm lule, por ata mbetën për të më të...

Shqipëria 1987

Në maj të vitit 1987 fotoreporteri holandez Piet de Blanken vizitoi Shqipërinë si pjesë e një grupi fotografësh...

Lura, hyjnesha e natyrës dhe e turizmit malor

TIRANË, 4 nëntor /ATSH- I. Vata/ – Lura qëndron në krye të kryeveprave natyrore si zonë turistike në...

Do ta kërkojmë Vlorën, admiral, transformimi i Pashalimanit në vitin ’97

“Do ta kërkojmë Vlorën, admiral…” Duket se kjo shprehje shkëputur nga filmi artistik “Ballë për Ballë”, dhe e...

Transporti në komunizëm, makinat që udhëtonin shqiptarët

Nga Leonard Veizi Në tregun lindor, aty ku Kampi Socialist kishte vënë sinorët e tij,...

Ura e Erzenit në hyrje të Shijakut në vite të ndryshme, – Nga Kozma...

Ura e Erzenit ne hyrje te Shijakut ne vite te ndryshme. Qyteti Shijakut ndodhet rreth 10 km larg...

Bukuritë shqiptare, në syrin e Fation Plakut

Fation Plaku është një fotograf dhe alpinist i njohur në Shqipëri. Pasionin për të eksploruar vendet turistike...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR