Dikur kishte fusha futbolli në çdo lagje, sot kemi kalçeto

0
Na Ishte Dikur do sjellë një album fotografik me kujtime nga vitet para viteve 90, siç shikohet edhe...

Kohë dhe kujtime që nuk harrohen

0
Do mundohemi të sjellim për miqtë e faqes Naishtedikur.info, momente dhe kujtime nga fëmijëria por edhe nga jeta...

Bukuritë mahnitëse të Luginës së Kirit

0
Në një shqipëri te mbushur me bukuri natyrore. Diku ne veri, spikat një zonë e njohur si Lugina...

Qendra e Elbasanit dikur

0
Nga Kozma Borova Ne qender te Elbasanit, ndermjet Rrapit te Bezistanit (monument kulture) dhe ish...

Driloni, aty ku gërshetohet bukuria liqenore me gjelbërimin

0
Sapo hyn në rrethin jug-lindor të Pogradecit, do të ndeshesh fillimisht me një fshat mjaft të njohur, të...

Fshati historik shqiptar në Bullgari, me pamje mahnitëse

0
Referuar shkrimeve për ngulimet e njohura shqiptare nga trojet kombëtare, një ngulim i madh e plot histori është...

Hoteli i Gjuetisë në Lezhë, në vitin 1942

0
Hoteli i Gjuetisë në Ishull-Lezhë është ndërtuar në fund të viteve ’30 dhe në fillim të viteve ’40...

Anijet Tregtare Shqiptare deri 1990, – Nga Luan Shabani

0
Nga Luan Shabani Anijet Tregtare Shqiptare deri 1990. Per te patur njohuri dhe kujtese se...

Magjia e Pjetërshanit, fshati më i rrallë i trojeve shqiptare

0
Si gjithmonë, është fshati Pjetershan, që gjendet veç pak kilomentra nga Gjakova që merr pamjen më të bukur...

Durrës, ish shkolla 10 Korriku” në vite të ndryshme – Nga Kozma Borova

0
Durres, ish shkolla "10 korriku" ne vite te ndryshme.U ndertua ne vitet 1900-1912 (thone) si shkolle greke, ne...
error: INFORMACION I RUAJTUR