Tinka Kurti, përmendet në enciklopeditë e shteteve më të rëndësishme të botës

0
Përse duhet të mundohemi aq shumë për të gjetur prejardhje të largët shqiptare për figura të njohura, kur...

19 Shkurt 1948, lindi aktori brilant i humorit, Vasillaq Vangjeli, e kujtojmë me respekt

0
Vasillaq Vangjeli është aktor shqiptar, kryesisht komik, i lindur në 19 shkurt 1948, vdiq më 26 shtator 2011...

Naim Frashëri, aktori i papërsëritshëm që la gjurmë të pashlyeshme

0
Naim Frashëri u lind në Leskovik, më 15 gusht të vitit 1923 dhe vd, iq më 18 shkurt...

18 Shkurt 1975, u nda nga jeta aktori i mirënjohur Naim Frashëri, e kujtojmë...

0
Naim Frashëri lindi në Leskovik më 15 gusht të vitit 1923 dhe vdiq më 18 shkurt të vitit...

Naim Frashëri, Aktori i papërsëritshëm

0
Naim Frashëri u lind në Leskovik, më 15 gusht të vitit 1923 dhe vd, iq më 18 shkurt...

Mundimet e çiftit Orgocka kur Zonja nga qyteti, shfaqej përpara Enver Hoxhës – Nga...

0
Dhimitar Orgocka dhe bashkeshortja Dhorka Mundimet e çiftit Orgocka kur ''Zonja nga qyteti'' shfaqej përpara...

Mevlan Shanaj, portret i krijuesit që kapërceu epokën

0
Bisedë në jurinë e Festivalit të Teatror me artistin e dy epokave. Si e br, aktisi mjekësinë duke...

Gjigandët e kinematografisë, Kadri Roshi dhe Vasillaq Vangjeli

0
Kadri Roshi Lindi më 4 janar 1924 në Ballsh të Mallakastrës, i biri i Maksut...

Aishe Stari, aktorja që e shpërthente spektatorin në të qeshura ende pa folur, –...

0
PORTRET/Aktorja njohur e estradës së Durrësit, “Artistja e Merituar”, me 40 vjet në skenë dhe plot 200 role...

Robert Ndrenika,shpresoj që të bëhet edhe teatri i ri, ashtu sikurse u përfundua stadiumi

0
Ndeshja hapëse e stadiumit të ri Air Albania, e cila përballi të zotët e shtëpisë me kampionët e...
error: INFORMACION I RUAJTUR