Ismail Kadare – njëri nga shkrimtarët më të shquar bashkëkohorë

0
Ismail Kadare lindi më 28 janar 1936 në Gjirokastër, Mbretëria Shqiptare në një familje myslimane. Ai ishte një nga tre fëmijët e Halit Kadare,...

Dritëro Agolli (13 tetor 1931 – 3 shkurt 2017) poet, prozator, publicist dhe politikan...

0
Dritëro Agolli lindi më 13 tetor 1931 në Menkulas të Rrethit të Devollit afër Korçës dhe u nda nga jeta më 3 shkurt 2017 në Tiranë....
error: INFORMACION I RUAJTUR