‘Derisa të besosh te vetja, nuk ke për të pasur një jetë’

0
Ishte një moment në të cilin kinemaja veshi “dorezat e boksit”. Dhe e bëri për...

Shprehje për mësuesit. Dita e mësuesve, 7 Marsi.

0
“Teknologjia eshte vetem mjet. Per te bere qe femijet te punojne sebashku dhe te motivohen, mesuesi eshte me...
error: INFORMACION I RUAJTUR