“Kunati i shokut Xhemal”, një perlë e esradës së Shkodrës

0
Loni (Zef Deda), Nuk do qe e motra te martohet me Xhemalin katundarin, por ajo martohet gjithsesi. Kur...

Do martojmë Malon – Estrada e Fierit 1980, këndojnë Arqile Lipe dhe Todi...

0
Nga Kozma Borova Do martojmë MalonEstrada Fierit 1980, kendojne Arqile Lipe dhe Todi Llupi Teksti...

Parodistët e Vlorës – Doktori

0
Janë të njohur në të gjithë Shqipërinë dhe nga të gjithë shqiptarët dhe bashkë me ata, është njohur...

Tregim me tituj dhe batuta nga filmat shqiptare – Nga Kinematografia Shqiptare

0
Saktësojmë se ky artikull është falë punës së faqes Kinematografia Shqiptare Eshte nje gazmore e...

Parodistët e Vlorës – Doktori, 1992

0
Parodistët e  Vlorës prej dekadash ishin një trupë profesioniste që ka marrë jo pak vlerësime nga publiku.

Kunati i shokut Xhemal – Zef Deda

0
Loni (Zef Deda), Nuk do qe e motra te martohet me Xhemalin katundarin, por ajo martohet gjithsesi....

Kolazh me humor nga parodistët e Vlorës

0
Faqja Na Ishte Dikur, sjell një buqetë humoristike nga estrada e vlorës në vite, video dhe skece...

Estrada e Fierit, humor ndër vite

0
Faqja Na Ishte Dikur, sjell një buqetë humoristike nga estrada e fieritnë vite, video dhe skece të...

Estrada e Shkodrës, Fotografia, 1985

0
Në lëvizjen teatrore Shkodra ka një traditë të pasur, të lakmueshme e rrezatuese. Kështu, në hapësirën kohore,...

O çun a vonohet shumë për tu nis – Kioska, Skënder Sallaku dhe estrada...

0
Estrada e Tiranës u themelua më 2 maj 1952 si pjesë përbërëse e teatrit të varietesë. https://www.youtube.com/watch?v=HvwpNvf1H_8 Në...
error: INFORMACION I RUAJTUR