Televizion

Home KATEGORI Televizion

Dokumentar i rrallë: Timo Flloko, si narrator, fotograf dhe inxhinier zëri (Video)

Aktorin Timo Flloko, e shohim në këtë dokumentar të rrallë nga AQSHF, si fotograf dhe inxhinier zëri, por edhe në...
Femijet e saj

Fëmijët e saj 1957 – Përmbajtja dhe rolet

Fëmijët e saj është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1957 me metrazh të shkurtër. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Hysen Hakani, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Tish Daija. Përmbajtja...
Filmi Ndërgjegja

Ndërgjegjja 1972 – Përmbajtja dhe rolet

Filmi Ndërgjegja është prodhim i vitit 1972. Regjisor: Hysen Hakani, Skenari: Hysen Hakani, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Limos Dizdari. Aktorët në role Rikard Ljarja........ Kujtimi,...
Saim Kokona

30 vjet në kinematografine shqiptare Saim Kokona – (1934-2012)

Saim Kokona është një kinematograf shqiptar, lindi më 26 shkurt të vitit 1934 në Gjirokastër, Shqipëri. Në moshën 10-vjeçare shpërngulet familjarisht në Tiranë, ku mori edhe arsimin...
Ne pyjet me bore ka jete

Në pyjet me borë ka jetë – Përmbajtja dhe rolet

Në pyjet me borë ka jetë, film shqiptar i vitit 1978. Luka transferohet ne një qyteze veriore. Ne udhëtimin e pare se bashku me...
Tingujt e Luftes

Tingujt e luftës 1976 – Përmbajtja e filmit dhe rolet

Filmi "Tingujt e Luftës" prodhim i vitit 1976. Regjisor: Xhanfise Keko Skenari: Flamur Topi Producent: Shqipëria e Re Muzika: Tish Daija. Përmbajtja e filmit Bardhi jetim shkon të punojë në qytet...
Valdete Antoni

Gazetarja e talentuar e Radio Tiranes, Valdete Antoni

Valdete Antoni lindi më 13 shtator, 1953, Tiranë, është poete shqiptare bashkëkohore dhe gazetare e Radio Tirana, RTSH. E vlerësuar nga Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve me çmimin...
Plage te vjetra

Plagë të vjetra – Permbajtja dhe rolet

Filmi "Plagë të vjetra". Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Ismail Balla Gjini një plak malësor shtrohet...
Stolat në park

Stolat në park 1988 – Permbajtja dhe rolet

Filmi "Stolat në park" prodhim i vitit 1988.Regjia: Bujar Kapexhiu, Skenari: Pullumb Kallfa, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Rexhep Hasimi.
Gjeneral Gramafoni

Gjeneral Gramafoni – Permbajtja dhe rolet

Filmi Gjeneral Gramafoni prodhim i vitit 1978. Regjisor: Viktor Gjika, Skenari: Vath Koreshi, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Aleksandër Peçi. Përmbajtja e filmit Në mesin e viteve ’30 fillon...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR