Televizion

Home KATEGORI Televizion

FILMAT E REGJISORIT DHE SKENERASTIT DHIMITER ANAGNOSTI

Dhimitër Anagnosti një nga regjisorët shqiptarë më të rëndësishëm të shekullit të kaluar, ka lindur në Vuno të rrethit të Vlorës më 23 janar 1936. Mbaroi shkollën...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR