fbpx

NA ISHTE DIKUR

Home NA ISHTE DIKUR

1983/E.Hoxha dhe R.Alia: “Shpigel” gazetë reaksionare

Ky inati me median gjermani nuk është i ri. Paraardhësit e këtyre të sotmve, të njëjtën gjë thoshin,...

IBRAHIM BIÇAKÇIU, KRYEMINISTRI QË KOMUNISTËT E KTHYEN NË PASTRUES TË BANJAVE TË ELBASANIT

“Kishte përfunduar studimet në dy fakultete në Vjenë, për Akademinë Tregtare të Vjenës në Agronomi, si dhe fakultetin...

“Kur Shqipëria i jepte duart Bashkimit Sovjetik për Kinën”

Kjo është Shqipëria e vitit 1961, teksa po ndahej nga Bashkimi Sovjetik. Koleksioni i rrallë i fotografive, u...

Zgjedhjet me një kandidat në komunizëm, aheng dhe diktaturë

Galeria e fotove historike e kohës së komunizmit na tregon një estradë të vërtetë e zgjedhjeve të këtij...

100% pjesëmarrës, 99.99% votues pro

Nga Kastriot DervishiMë 3 prill 1977 në Shqipëri u zhvilluan zgjedhjet e përgjithshme për këshillat popullore të rretheve,...

Alida Hisku, plagët e pashëruara të një artisteje të madhe

Nga Albina Gjergji Përtej pasionit, personalisht e kam konsideruar edhe fat të madh që në...

Shqipëria në zgjedhjet e Dhjetorit 1945

Më 2 Dhjetor 1945, Shqipëria e dominuar nga komunistët, hyri në zgjedhjet e para për të përcaktuar...

Fleta e votimit me një kandidat në komunizëm

Nga Kastriot Dervishi Komunistët erdhën në pushtet në vitin 1944 duke vrarë e duke prerë...

Esat Toptani, si pjesë e historisë së padeformuar: Nuk ishte tradhtar

Nga: Gazmend A. Bakiu Është e rëndësishme të dimë të vërtetën mbi ngjarjet dhe personalitetet...

Fjalimi ambasadorit amerikan, para mbretit Zog

Le Temps” ka botuar të premten e 5 shtatorit 1930, në faqen e dytë një shkrim në lidhje...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR