Tregime Shqiptare

Tregime Shqiptare

Home Tregime Shqiptare
Besa e Kostandinit

Besa e Kostandinit – Tregim

Gjashtë e gjashtë dymbëdhjetë, Doruntina trembëdhjetë !... Ish njëherë e një mot një nënë shumë...

Dashuria e H. e nderi i familjes. 1929, shteti angazhohet të shpëtojë jetën e...

Fatmira Nikolli – Ju lajmërojmë se kemi nevojë të sigurojmë jetën e një gruaje të quajtur XXXX nga Vlora,...

“Nanë, t’lutem, ni pikë uj!”/ Legjenda e Bjeshkëve të Nemuna

Në valën e dëbimeve, kur refugjatët iknin maleve apo fshiheshin shpellave që të mos i rrihte era, shqota...

Mbi tregimin “Eshtrat e nderuara” nga Par Lagerkvist, shkrimtar nobelist suedez.

Tregimi “Eshtrat e nderuara” i Par Lagerkvist ka 370 fjalë dhe lexohet për 2 minuta. Për të mos lodhur lexuesin e...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR