Tregime

Home Tregime

TRIMI DHE BIJA E PERËNDESHËS SË BUKURISË, – Nga Skifter Këlliçi

Ajo ishte po aq e bukur sa edhe e ëma, perendesha e bukurisë dhe lakmohej shumë nga tërë...

Kutia e mbushur plot me puthje, -Tregim

Një baba, tepër koprrac dhe dorështrënguar, kur e pa vajzën e tij të vogël se si e çonte...

ARRATISJA GJATË NJË NDESHJEJE FUTBOLLI, – Ndodhi gazmore, nga Skifter Këlliçi

Në verë të vitit 2002 po udhëtoja me avion nga Bostoni në Tiranë. Për herë të parë që...

Bukë me gjizë në zemër të Milanos, – Tregim nga Haxhi Lika

Bukë me gjizë në zemër të Milanos - Nga Haxhi Lika Gjithmonë më kanë pëlqyer...

Vajza që kërkonte lumturinë, -Tregim

Ishte një vajzë e vogël e cila dëshironte ta gjejë lumturinë. E dinte se e pret rrugë e...

Dy farërat, – Tregim

Në kohën e mbjelljes, në një tokë pjellore u hedhën dy farëra njëra pranë tjetrës ....

E mira kthehet me të mirë – Tregim

Një djalë i varfër shiste mallin prej derës në derë për t’u shkolluar. Një ditë pasi nuk kishte...

Kulla prej rëre – Tregim

Një plak shikonte fëmijët në breg të detit duke ndërtuar kullën nga rëra. Pasi e...

NONA ime është HEROINË, Nga Haxhi Lika

NONA ime është HEROINË Kur kujtoj se nona ime ka punuar më shumë se...

Trëndafili për nënën, – Tregim

Një njeri u ndal pranë dyqanit të luleve për t’i porositur dhe dërguar lule nënës së tij, e...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR