Tregime

Home Tregime

Ti kë do të zgjidhje? , Tregim

Kishte dalë një grua nga shtëpia e sajë dhe kishte parë tre pleq me mjekra të bardha e...

Letra e fundvitit, Tregim

Në natën e fundvitit, një shkrimtar i vjetër u ul në tavolinën e tij, mori pendën dhe shkroi...

SOKOLI, Tregim

Një mbret i madh mori si dhuratë dy zogj sokolash dhe me shpejtësi ai i dha mjeshtrit të...

“O Zot! Pse s’më more më parë, por më le të gjallë, të shoh...

Tregimi “Vd,ekja e Plakut”, marrë nga libri me novela dhe tregime “Një natë jetë” e autorit Flamur Topi,...

Miqësia…

Sot në mëngjes , një zotëri , ulur në barin ku shkova , më pa dhe më...

Një ngjarje e trishtë, 1961 – Tregim satirik nga Skifter Këlliçi

(Në natën e Vitit të Ri 1961) Ishte pasdite e 31 dhjetorit të vitit 1961...

Takim me Dino Buxatin, Tregim

Nga Ndue Gjika Kur shkova për herë të parë në Itali Dino Buxati po mbushte...

Tre djemtë…, Tregim

Tek çezma e vetme e fshatit ishin mbledhur tre gra dhe po mbushnin enët e tyre me ujë....

Dashuria e Diellit dhe Hënës…, Tregim

Kur Dielli dhe Hëna u takuan për herë të parë, u dashuruan me shikim të parë. Bota ende...

Letra e një babai per djalin e tij…

Nëse një ditë do më shohësh plak, nëse bëhem pis kur ha apo nuk arrij të vishem… Ki...

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR