UJKU I BARDHË DHE UJKU I ZI – Tregim

0
Një mbrëmje, një plak indian po i fliste nipit të tij për betejën që bëhej brenda në shpirtin...

Syri i Kalter legjenda e gjarprit gjigant qe krijoi mrekulline e natyres

0
Nga thellësia e tunelit, përmes të cilit uji del në sipërfaqe, burimi merr ngjyrën blu, që i ngjan bebes së...

ËSHTË MË MIRË TË JAPËSH – Tregim

0
Një djalë i ri, student një ditë po bënte shëtitje me një profesorin e tij. Ndërkohë duke...

Plaku i varfër dhe të rinjtë arrogantë, Tregim

0
Disa të rinj me të parë një plak të varfër, deshën të argëtohen. E rrethuan dhe filluan ta...

TRIMI DHE BIJA E PERËNDESHËS SË BUKURISË, – Nga Skifter Këlliçi

0
Ajo ishte po aq e bukur sa edhe e ëma, perendesha e bukurisë dhe lakmohej shumë nga tërë...

PASURIA ËSHTË NË SHPIRT – Tregim

0
Ajo ishte një vajzë që vinte nga një familje e pasur. Në klasë, iu drejtua shoqes së...

Askush prej nesh nuk është i përsosur, Tregim

0
Një grua indiane kishte dy enë të mëdha të cilat i varte në dy anët e një shkopi...

PËRPIQU TË JESH VETËVETJA – Tregim

0
Ai është 25 vjeç dhe do duhet të prezantojë para kolegëve të punës, raportin e punës në sektorin...

Imagjinata dhe realiteti, Tregim

0
Fëmija, shpesh herë, kishte pësuar ndërprerje mësimi në shkollën nëntëvjeçare për shkak të punës së babait të tij.

Historia e pastruesit me vajzat e tij, – Tregim

0
Kurrë më parë nuk u kisha treguar fëmijëve për profesionin tim që të mos viheshin në siklet nga...
error: INFORMACION I RUAJTUR