Letra e Nënës së 3 Djemve për Nuset e Tyre të Ardhshme

0
Jeta na tregon se marrëdhëniet midis vjehrrave dhe nuseve vijnë në të gjitha nuancat, nga dashuria dhe miqësia,...

Dita e parë e martesës – Tregim

0
Nga Sofia Doko Arapaj (Skica)E kishim fjalën tek thonjtë… Sot e kësaj dite prerjen...

Mësuesja që u dha nxënësve të saj një mësim që nuk gjendet në asnjë...

0
Ky artikull frymëzues për herë të parë u botua në revistën “Reader’s Digest” disa vite më parë. Bëhej...

Lalë Gega – Tregim

0
NGA: GJON MARKU Tik-taku i zemrës sime kishte një ritëm të pazakontë. Gjithë qenien...

Babai dhe vajza – Tregim

0
Vajza e vogël i tha të atit: - Babi, a mund të marrim një banane?

Fletë Rrufe – Tregim nga Ilir Kadia

0
Fletë Rrufe! Do kem qënë në klasë të tretë fillore kur ju qepa gjithë kërshëri...

Historia e një mbreti dhe tre dëshirat të tij të fundit – Tregim

0
Një mbret i shtrirë në shtartin e vdekjes i tha njerëzve rreth tij: Do t’ju lë tre porosi.

Pasuria që vlente sa dy gota ujë – Tregim

0
Një herë e një kohë jetonte një mbret që posedonte një pasuri përrallore. Në çdo udhëtim ai merrte...

Harxhoni 1 minutë nga jeta juaj për të lexuar këtë histori, Sepse ia vlen...

0
Një burrë e çoi babanë e tij në një restorant për të shijuar një darkë të shijshme. Babai...

Bukë e djathë e nji shpirt i qetë…

0
Nga Edlira Ramaj Kishte ran’ vjeshta e tërbimet e shiut ishin shtue… stinë e vështirë...
error: INFORMACION I RUAJTUR