Tregime

Home Tregime

E gjithë forca, Tregim

Një vogëlush përpiqej që t’i ndërronte vendin një vazoje me lule që ishte shumë e rëndë.

Monedha e Mirësisë, Tregim

Njëherë, shkrimtari i madh rus Dostojevski ishte duke bërë shëtitjen e mbrëmjes. Ashtu, duke ecur i shkujdesur, dëgjoi...

Përrallë Kineze, Tregim

Një kalë i vogël jetonte së bashku me nënën e tij dhe nuk kishte dalë asnjëherë nga...

Heshtja mban sekretin, Tregim

Në një vend, jetonte një burrë me karakter të mirë. Njerëzit shkonin për ta vizituar dhe qëndronin rreth...

KAMPIONI, Tregim

Një mësues i gjuajtjes me hark, organizoi një garë për nxënësit e vet, për të vlerësuar nivelin...

NXËNËSI, Tregim

Një nxënës shkoi tek Mësuesi dhe i tha:" Më ndihmo, o Mësues! Koka ime është bërë si...

Çfarë mbjell, atë do të korrësh, Tregim

Një ditë, mbreti i mblodhi tre shërbëtorët e tij. Secilit prej tyre u dha nga një thes t’i...

THESARI, Tregim

Na ishte një herë një fshatar i moshuar që punonte tokën me një dashuri dhe angazhim të...

Më ke dhënë më shumë se të tjerët – Tregim

Një vajzë duke ecur rrugës, u ndal pranë një plaku i cili kërkonte lëmoshë. Nxori...

Çmimi i dashurisë së nënës, Tregim

Një pasdite, djali i afrohet nënës së tij dhe i jep një copë letre në të cilën shkruante:

MOS HUMBISNI

error: INFORMACION I RUAJTUR