Tri gjërat e thjeshta të plakut – Tregim

0
Tri gjërat e thjeshta të plakut Njeriu një jetë ka dhe ajo nuk i kthehet...

Natën vonë – Tregim

0
Nga Silvana Gjika (Karagjozi) Ne e kishim zakon të dilnim atëhere kur të gjithë hynin...

RRËFIMI I ANGLEZIT – Nga Ilir Kadia

0
RRËFIMI I ANGLEZIT - Nga Ilir Kadia -E para herë që vini në vendin tonë?,...

Të konsiderova fisnik por… – Tregim

0
Arabët e lashtë, kur shtronin ndonjë gosti për dasma e sebepe familjare, si ushqim kryesor ishte buka që...

Miku – Tregim nga Ernest Koliqi

0
Në pikë të zhegut,sekretari i krahinës ia behi në kale para kullës së Uc Lleshit e vikati prej...

Tregim satirik nga Niko Nikolla, Arabaja me katër rrota dhe me tri klasë

0
Kur treni doli nga tuneli i Rrogozhinës, unë vura duart në kokë dhe fërkova ballin, sikur doja të...

Tregim humoristik nga Hajnrih Bël, Këmba ime e kushtueshme

0
HEINRICH BOLL (HAJNRIH BËL) KËMBA IME E KUSHTUESHME Më së fundi ata...

16 mace jetime – Tregim nga Ilir Kadia

0
16 mace jetime! - Tregim nga Ilir Kadia Ato ishin më të lumturat e maceve...

Tina – Tregim nga Ilir Kadia

0
Mu kujtua befas Tina. Ish një vajzë e gjatë dhe e hollë si purtekë edhe pse kish dy...

Dy miqtë dhe liqeni i zemëruar – Tregim

0
Shumë shekuj më pare, dy burra vizituan një liqen të madh, me bukurinë dhe pamjen magjepsëse të të...
error: INFORMACION I RUAJTUR