Nga Sokol Sharri

Ceta e pioniereve te shkolles 7 vjecare te qytetit te Librazhdit dalur ne kete fotografi ne vitin 1960 perpara kinoklubit pas nje pershendetje ne sallen e kinemase Kemi nderin te permendim edhe emrat e ketyre nxenesve qe jane nga lart majtas :

1 Fjoralba Prifti 2 Emin Bahiti 3Fatos Zharri 4 Guri 5 !!!6!!! 7 Drita Dervishi 8 Zegjine Duro Kashari mesuese dhe udheheqese 9 Rakipe Vasku 10 Enver Kaculi 11me flamurin e cetes Arta Tolli 12 borizani Petraq Xhufka 13 Aferdita Lavdari 14 Violeta Xhani 15 Mehmet Bicaku 16 Nexhmie Kurti 17 Ibrahim Rreshka 18 Petrika Rrembeci 19 Paqsor Dedja ndersa poshte jane :

1 Trifon Cfarku 2 Floresha Leka 3 Aferdita Duro 4 Violeta Hakani 5 ! !6 Suzana Ducja 7 Elvira Rrembeci 8 Syri Alcani 9 Muhamet Shpata 10 Bukuroshe Mana

Sokol Sharri