Erdha prape ne shkollen time
mbaj ne zemer nje mall te madh

ne mes nxenesve perseri me del
mesuesi im i pare

ne u ritem dhe kudo
na gjen sot neper atdhe

fjalen tuaj shpesh kujtojm
mesuesi pari ti je per neeeee

se harrojme mesuesin e pare
me mesove abc-ne

qe te behem djal i mbare
dhe me gj, ak ta mbroj atdhen