Disperatamente Giulia (1989), i njohur edhe si “Julia Forever” Mini seri drejtuar nga Enrico Maria Salerno. Transmetimi u bë filimisht në Channel 5, në Itali, filmi është i bazuar në romanin me të njëjtin emër nga Sveva Casati Modignani. Filmi mbërtheu para ekraneve publikun shqiptar të viteve ’90.

Aktorët

 • Tahnee Welch: Giulia De Blasco
 • Fabio Testi: Ermes Corsini
 • Dalila Di Lazzaro: Marta Montini
 • Stéphane Ferrara: Leo Rovelli

 • Enrico Maria Salerno: Ubaldo Milkovič
 • Laura Antonelli: Carmen Milkovič
 • Eros Pagni: Vittorio De Blasco
 • Bekim Fehmiu: Old Armando Zani

 • Marina Suma: Zaira
 • Corinne Cléry: Elena Dionisi
 • Nina Soldano: Diana
 • Marina Berti: Silvia
 • Jean-Pierre Cassel
 • Vanni Corbellini
 • Sabrina Siani
 • Françoise Fabian/Naishtedikur.info

 • Valeria Valeri
 • Marisa Merlini
 • Riccardo Garrone/Naishtedikur.info

Përktheu dhe përshtati për naishtedikur.info – E. Çela

Disperatamente Giulia