Divjake vitet 70. Ne 1987 beme qitje me topa kunderajror 85 mm me Divjake dhe ndejtem rreth 10 dite atje, ne nje zone te shkrete, larg kabinave.

Kishte mushkonja aq te medha sa dolen batutat- “2 mushkonje te ngrejne carcafin dhe nje tjeter hyn brenda dhe te pickon”, ose “4 mushkonja te vjedhin kapelen (e ushtrise)”

Beme qitje me bateri, 3 topa 85 mm me nga 3 predha luftarake secili, me sistemin “pasqyre”, pra ADZAKA shoqeronte avionin ndersa topat qellonin ne anen e kundert. /Naishtedikur.info

Nga Kozma Borova