Ata sollën risi në muzikën shqiptare dhe këngët e tyre dëgjohen edhe sot me shumë dashuri. Ka qenë këngëtari Dashnor Diko ai që është bërë nostalgjik dhe ka kujtuar kohët, kur ishte një nga yjet e muzikës shqiptare.

Krah tij, shohim edhe emra të tjerë të njohur të muzikës si, Aleksandër Gjoka, Bledar Sejko, etj, të cilët duken shumë të rinj në këtë foto.