Nga Kozma Borova

Durres 1980, Pallati Rinia ose sic u quajt ne vitet 70 ”Xhamia me pala korenti”, sepse u be ne vend te xhamise dhe taracen e kishte te valezuar si fustanet me pala korenti

Xhamia ne qender te Durresit, ne vend te se ciles pas vitit 1967 u ndertua Pallati Rinia, pas vitit 1990 u ndertua perseri xhamia.

/Naishtedikur.info